Vrijwilligers/inschrijfinformatie 2024

Beste mensen, tijdens onze bestuursvergadering van afgelopen woensdag hebben we weer enthousiast de inschrijfdatum voor dit jaar vastgelegd.

 

Zaterdag 2 maart lijkt ons een mooie datum…

Maar…dit jaar gaan we het anders doen. We willen namelijk niet meer het risico lopen dat we niet voldoende vrijwilligers hebben om onze week tot een succes te maken. Dus…hebben we onze aanmelding voor weekvrijwilligers eerst opengezet. We draaien de rollen dus om. Afhankelijk van het aantal aangemelde vrijwilligers kunnen we op 2 maart kijken hoeveel kinderen we kunnen laten inschrijven. Zijn we hier blij mee? Nee, natuurlijk niet. Maar we hebben als bestuur een verantwoording te nemen en hoog te houden, dus hebben het besluit genomen om eerst te kijken naar de veiligheid en het speelplezier van de kinderen, want daarvoor zijn we 20 edities geleden in het leven geroepen.

 

Kun jij een dagje helpen en daardoor zorgen dat jouw kind, neefje, nichtje of buurmeisje zeker mee kan doen, meld je dan aan via deze link: https://jeugdpret.nl/inschrijfformulier-vrijwilligers-jeugdpret-2024/

To Top