Halloween in het Centrum griezelig goed!

Pompoenen, bezems, spinnenwebben en 200 verklede kindjes, dat maakte de Halloweenspeurtocht afgelopen vrijdag tot een geweldig succes. In het centrum van Kaatsheuvel was er bij veel ondernemers van alles te doen in het teken van Halloween. Net als voorgaande edities kijkt de organisatie terug op een geslaagde avond.   

De speurtocht eindigde in De Gildenbond. Ook daar was er flink gewerkt aan de aankleding en sfeer. Anders dan voorgaande jaren was er nu nog een spannend toneelstuk op het eind. De kinderen luisterden aandachtig naar het griezelstuk, dus deze toevoeging aan de avond is zeer goed ontvangen. Alle kinderen kregen er nog wat lekkers en een kleinigheidje.

Na het toneelspel in de Gildenbond kwam Rabobank de Langstraat in de Gildenbond nog een mooie cheque uitreiken. Stichting Jeugdpret, die het evenement mee organiseert, kreeg namelijk de uitslag van de Spek de Clubkascampagne te horen. Carola Geerts en Sylvia Hulzebosch van Rabobank de Langstraat maakten het spannend. Uit een gouden enveloppe werd uiteindelijk een cheque gehaald van wel €1727,17 en daarmee was Jeugdpret voorzitter Wessel van Boven razend blij. Wat een blijk van waardering! Heel erg bedankt aan Rabobank de Langstraat!

To Top